WIE IS WELTERUSTEN

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel is een samenvoeging van twee winkels. Wijnakker Goed Slapen en Welterusten kinderwoonwinkel zijn vanaf 16 September 2008 samengevoegd om als één winkel verder te gaan onder de naam Welterusten slaapwinkel kinderwinkel.

Wijnakker bestond op 8 september 2008 vijfenzestig jaar. Opa Wim Wijnakker begon de zaak in 1943. Dochter Maria Wijnakker en Ton Griffioen namen de zaak over in 1984 en in 2008 hebben zij de zaak overgedragen aan zoon Willem en zijn partner Chantal. Welterusten heeft inmiddels meer dan 50 jaar ruime kennis en ervaring met het inkopen en leveren van slaapkamers, matrassen, bedbodems en alles wat daarbij hoort. Onze klant kan terugvallen op deze jarenlange kennis en ervaring, de uitstekende service en kwaliteit en het persoonlijke advies dat je bij deze producten mag verwachten.

Welterusten Kinderwoonwinkel is een idee van Chantal Broeksteeg. In 2000 begon Chantal haar winkel aan de Runstraat in Schaijk. Ze verkocht handgeschilderde baby- en kinderkamers, accessoires en kraamkadootjes. Na twee jaar ondernemen groeide Welterusten dusdanig dat er in 2002 een nieuwe locatie werd gekozen. Aan de Pastoor van Winkelstraat heeft Welterusten een brede klantenkring op weten te bouwen door steeds weer originele en unieke producten te verkopen. Gaandeweg is er meer kleding aan het assortiment toegevoegd waardoor de winkel nog drukker bezocht werd en de winkel bijna weer te klein werd. In 2008 besloot Chantal om samen met Willem verder te gaan om zo haar winkel nog verder uit te kunnen bouwen.  

Aan de Schutsboomstraat in Schaijk laat Welterusten slaapwinkel kinderwinkel nu zien wat er allemaal mogelijk is voor de slaapkamer, baby en kinderkamer. We hopen je binnenkort te mogen begroeten in onze winkel.

Graag geven we hier nadere informatie over de service die Welterusten je biedt en wat je van Welterusten mag verwachten 

 • Welterusten beschikt over twaalf gratis parkeerplaatsen voor de deur
 • De winkel is overzichtelijk ingedeeld, overal gelijkvloers en ruim opgezet
 • In onze winkel is een toilet met ook een verschoonplaats voor de allerkleinsten
 • We beschikken over twee spreektafels waar je rustig plaats kunt nemen en alles kunt overzien
 • We bieden je graag een kopje koffie of thee aan
 • Chantal, Willem, Joyce, Agnes en Eveline nemen graag de tijd om je een goed advies te geven
 • We bezorgen gratis bij je thuis
 • We werken met een digitaal spaarsysteem waarbij je spaart voor waardepunten die vrij te besteden zijn
 • We geven een vakkundig advies in onze slaapstudio over matrassen, dekbedden, hoofdkussens en over comfortabel slapen in zijn algemeen
 • We bieden de service om hoofdkussens, matrassen of toppers enkele dagen thuis uit te proberen
 • Willem en zijn vader monteren en installeren je nieuwe (kinder) slaapkamer, boxspring of kast op de door jou gewenste plaats 

Mocht je andere wensen hebben dan horen we dat graag.

Team Welterusten